Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Μικρά καθημερινά και εύκολα μυστικά για γρήγορη αλλά και σωστή απώλεια βάρους!!!


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές να χάσουμε βάρος , χωρίς  βέβαια να καταφέρουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές.
Υπάρχουν όμως μερικά μυστικά που θα μας βοηθήσουν την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε και να δούμε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα μας..



1.Πράσινο τσάι: Κάθε πρωί οι περισσότεροι πίνουμε καφέ , εάν όμως κάνουμε μια μικρή αλλαγή με πράσινο τσάι ;;;

Οφέλη : Το πράσινο τσάι έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Επειδή περιέχει καφεΐνη, πίνοντας το τακτικά θα ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας κάνοντάς τον να «τρέχει» και ως εκ τούτου θα υπάρξει ταχύτερη απώλεια βάρους. Το πράσινο τσάι είναι επίσης πλούσιο σεαντιοξειδωτικά, τα οποία προάγουν την υγεία της καρδιάς και έχουν σημαντικά αντικαρκινικά οφέλη.


Καταναλώστε πλούσιο πρωινό: Στην προσπάθεια μας να χάσουμε βάρος κάνουμε το λάθος να μην τρώμε πολύ παραλείποντας συνήθως το βασικότερο γεύμα μας το πρωίνο!!!
Οφέλη : Είναι σημαντικό ένα πλούσιο υγιεινό πρωινό κάθε μέρα γιατί αυτό αυξάνει τον μεταβολικό μας ρυθμό. Ο μεταβολισμός μας επιβραδύνεται κατά τη διάρκεια της μέρας γι’ αυτό είναι καλύτερα να τρώμε το μεγαλύτερο ποσοστό της ημερήσιας πρόσληψης μας νωρίτερα μέσα στην ημέρα.


Καταναλώστε σνακ: Φυσικά τα μικρά και υγιεινά σνακ θα μας γλυτώσουν μακροπρόθεσμα από θερμίδες, καθώς «ξεγελούν» την πείνα και αποτρέπουν την υπερφαγία. Επιπλέον, τα μεγάλα γεύματα προκαλούν απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα, πράγμα το οποίο ενθαρρύνει την αποθήκευση λίπους. Επομένως προτιμάμε σνακ όπως τα ανάλατα αμύγδαλα, τα καρύδια ή τα αποξηραμένα φρούτα , δίνουν δύναμη και υγεία που δεν φανταζόμαστε , προσοχή όμως στην ποσότητα τους και στην υπερκατανάλωση τους!


Λέμε «ναι» στα πικάντικα: Η καψαϊκίνη, η οποία βρίσκεται στις καυτερές πιπεριές βοηθά στην απώλεια βάρους μέσω της καταστολής της όρεξης μας!
Οφέλη : Ενισχύουν το μεταβολισμό και αυξάνουν το ρυθμό της καρδιάς και τη θερμοκρασία του σώματος, αναστέλλουν το σχηματισμό των λιποκυττάρων και υποβοηθούν την πέψη.


Καταναλώστε πρωτεΐνη: Η διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες  βοηθά στο να αισθανόμαστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας το αίσθημα της πείνας και κρατώντας την όρεξή μας υπό έλεγχο – ως εκ τούτου βοηθά στην απώλεια βάρους. 
Οφέλη : Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη βοηθούν, επίσης, στο χτίσιμο μυϊκού ιστού, συμβάλλοντας σε ταχύτερο μεταβολισμό για την απώλεια βάρους.


Πίνουμε πολύ νερό: Το νερό είναι απαραίτητο σε κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους. Χρειαζόμαστε περίπου μισό φλιτζάνι νερό για κάθε 100 θερμίδες που καίμε σε ηρεμία. Επίσης, όταν κάνουμε δίαιτα, το σώμα μας παράγει περισσότερα προϊόντα αποβλήτων διότι θα αρχίσει να μεταβολίσει το αποθηκευμένο λίπος. Τα νεφρά χρειάζονται μια σταθερή παροχή νερού για να μπορέσουν να βοηθήσουν στο να καθαρίσουμε τα απόβλητα και να κρατήσουμε το μεταβολισμό μας να λειτουργήσει.



Δοκιμάστε τα και εκπλαγείτε!!!






Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:



Σχετικά Θέματα




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου